Ga naar hoofdinhoud

Je hebt deze zes persoonlijkheidstypen allemaal in je. Het ene type is sterker aanwezig dan het andere type. Dat betekent dat jij van bepaalde typen meer laat zien in je gedrag en woorden dan van andere typen. Maak kennis met de zes typen.

Ontdek de zes verschillende manieren van contact maken en motivatie!

Harmoniser
Als je veel Harmoniser in je persoonlijkheidshuis hebt, ben je warm, meelevend en sensitief. Je hebt oog voor anderen (soms wat meer dan voor jezelf) en wil graag erkend worden voor wie je bent.

Gestructureerd denker
Als je veel Gestructureerd denker in je persoonlijkheidshuis hebt, ben je georganiseerd, verantwoordelijk en houd je van logica. Je wilt weten hoe dingen werken en houdt van een heldere planning.

Doorzetter
Als je veel Doorzetter in je persoonlijkheidshuis hebt, ben je toegewijd, oplettend en gewetensvol. Je staat voor je principes en vindt het fijn om te delen wat voor jou belangrijk is.

Promotor
Als je veel Promotor in je persoonlijkheidshuis hebt, ben je overtuigend en charmant. Je zet dingen in beweging en gaat voor uitdaging. Je past je makkelijk aan om je doel te bereiken.

Rebel
Als je veel Rebel in je persoonlijkheidshuis hebt, ben je spontaan en creatief. Je houdt van humor en speels contact. En doet dingen graag op je eigen manier en het liefst anders dan anders.

Dromer
Als je veel Dromer in je persoonlijkheidshuis hebt, ben je reflectief en kalm en heb je veel verbeeldingskracht. Je hebt rust en ruimte nodig om nieuwe ideeën op te doen en vindt het prettig om alleen te zijn.

Ontdek hoe PCM voor jou, jouw team of organisatie kan werken. Doe mee met de open inschrijvingstraining of kies voor een incompany training voor jouw team of organisatie. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via het contactformulier.