Ga naar hoofdinhoud

Janneke
Paardencoaching heeft mij enorm geholpen bij mijn doelen. Ik had moeite met mijn emotionele uitbarstingen en gevoelens delen met anderen. Door het proces wat ik gedaan heb is het nu een stuk makkelijker voor mij. Ik ben er nog niet helemaal maar ik zie het positief tegemoet. Door mezelf te blijven open stellen en aan te geven hoe ik me voel, zit ik lekkerder in mijn vel.
Ik voelde me begrepen door de coach ondanks dat ik soms van hak op de tak sprong of kromme zinnen zei. Doordat ze me vragen vroeg, kon ik er over denken en anders naar kijken waardoor het makkelijker was om te verwoorden. Ik kan zelfstandig verder met mijn ontwikkel doelen maar zal soms wel even weer het steuntje in de rug moeten hebben. “

Anoniem
“Het coachingstraject heeft voor mij opgeleverd, dat ik op een andere manier naar mijn klassen ging kijken, hoe ik met mijn klassen om ging/ga en hoe ik dit in de toekomst wil/ga doen.
Ik heb het coachingstraject als heel positief ervaren, waarbij ik de ruimte kreeg om mezelf te ontwikkelen en tips en tricks om verder te kunnen ontwikkelen. Bedankt voor alles.”

Jennie
Paardencoaching was voor mij een bijzondere ervaring, soms ook wel confronterend maar erg leerzaam. Het heeft mij andere inzichten gegeven en bewustwording van mijn gedragspatronen, lichaamshouding en dingen waar ik tegen aanloop. Door deze ervaring heb ik meer duidelijkheid gekregen. Ik ben er nog niet maar heb stapjes mogen maken en weet nu waar ik nog aan kan werken om mij verder te kunnen ontwikkelen. Een fijne en deskundige begeleiding en beveel dit traject zeker aan!”

Anoniem
“Ik ben prima begeleid op een deskundige manier. Ik ervoer de ruimte om open te zijn. Er werden goede vragen gesteld die mij uitdaagden tot reflectie op mezelf. Een voorzichtig stapje in de goede richting. Het blijft voor mij een worsteling, hoor. In ieder geval heb ik handvatten gekregen om ermee om te gaan.”