Ga naar hoofdinhoud

Mijn kracht en liefde liggen in het werken met mensen. Ik hou van een goede theoretische ondergrond met een praktische toepassing in het hier en nu. Dit heb ik gevonden in Process Communication en Coachen met paarden. Anders kijken, luisteren èn doen!

Ik ben eigenaar van Baaij Melis training & coaching. Ik heb met veel liefde jaren lesgegeven in het Voortgezet Onderwijs aan leerlingen op het VMBO. Na het afronden van de Master Learning & Innovation heb ik me binnen de school ook bezig houden met projectmanagement en onderwijsvernieuwing. Daarnaast heb ik na het volgen van verschillende opleidingen ervaring opgedaan als trainer en coach. In 2015 heb ik de stap gezet om mijn eigen bedrijf op te starten en werk ik als zelfstandig trainer, coach, paardencoach, interim leidinggevende en projectleider.

Met Baaij Melis training & coaching wil ik bijdragen aan het groeien van mensen, vanuit een christelijke levensvisie.