skip to Main Content
  • Kennismakingssessie of intakegesprek €45,-
  • Losse coachsessie €90,-
  • Arrangement 1 €270,-
  • Arrangement 2 €535,-
  • Arrangement 3 €795,-

Alle genoemde prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW voor bedrijven en instellingen exclusief 21% BTW.

Kennismakingsessie of intakegeprek
Tijdens deze sessie wordt de coachvraag besproken en kort kennis gemaakt met de paarden. Deze sessie duurt ca. 60 minuten.

Losse coachsessie
Na de kennismakingssessie kan gekozen worden voor losse coachsessies. Per keer wordt dan bekeken of er een vervolgsessie wordt ingepland. Een coachsessie duurt 60-75 minuten.

Arrangement 1
Dit arrangement bestaat uit een kennismakingssessie en drie coachsessies. Wanneer gekozen wordt voor dit arrangement is de kennismakingssessie gratis. De coachsessies worden gepland binnen vijf maanden.

Arrangement 2
Dit arrangement bestaat uit een kennismakingssessie en zes coachsessies. Wanneer gekozen wordt voor dit arrangement is de kennismakingssessie gratis. De coachsessies worden gepland binnen negen maanden.

Arrangement 3
Dit arrangement bestaat uit een kennismakingssessie en negen coachsessies. Wanneer gekozen wordt voor dit arrangement is de kennismakingssessie gratis. De coachsessies worden gepland binnen twaalf maanden.

Individuele begeleiding vanuit PGB
Er kan ook gebruik gemaakt worden van de mogelijkheid om bij de gemeente een PGB aan te vragen voor individuele begeleiding. De kosten kunnen dan (gedeeltelijk) gedekt worden uit dit budget. Wij kunnen ondersteunen bij de aanvraag hiervan.

Teamcoaching, teambuilding en duo-sessies
Prijs op aanvraag.