Ga naar hoofdinhoud

Ervaringsgerichte teamcoaching, teamtraining en duo-sessies met de paardencoach

Neem contact met mij op, zodat we het aanbod kunnen afstemmen op uw wensen.

Ervaringsgerichte individuele paardencoaching

  • Kennismakingssessie €55,-
  • Losse coachsessie €95,-
  • Arrangement 1 €285,-
  • Arrangement 2 €565,-
  • Arrangement 3 €845,-

Alle genoemde prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW voor bedrijven en instellingen exclusief 21% BTW.
Ingangsdatum 01-04-2022.

Kennismakingsessie
We bespreken kort de coachvraag en maken kennis met elkaar en de paarden. Deze sessie duurt ca. 60 minuten. Voorafgaand aan deze kennismaking vindt een telefonisch intakegesprek plaats.

Losse coachsessie
Na de kennismakingssessie kan gekozen worden voor losse coachsessies. Dit betekent dat we per keer bekijken of er een vervolgsessie wordt ingepland. Een coachsessie duurt ca. 75 minuten.

Arrangement 1
Dit arrangement bestaat uit een kennismakingssessie en drie coachsessies. Wanneer gekozen wordt voor dit arrangement is de kennismakingssessie gratis. We plannen de coachsessies binnen vijf maanden.

Arrangement 2
Dit arrangement bestaat uit een kennismakingssessie en zes coachsessies. Wanneer gekozen wordt voor dit arrangement is de kennismakingssessie gratis. We plannen de coachsessies binnen negen maanden.

Arrangement 3
Dit arrangement bestaat uit een kennismakingssessie en negen coachsessies. Wanneer gekozen wordt voor dit arrangement is de kennismakingssessie gratis. We plannen de coachsessies binnen twaalf maanden.

Ervaringsgerichte jongerencoaching met paarden

Neem contact met mij op, zodat we kunnen overleggen over uw wensen.

Individuele begeleiding vanuit PGB
U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om bij uw gemeente een PGB aan te vragen voor individuele begeleiding. Daarmee kunnen de kosten (gedeeltelijk) worden gedekt worden uit dit budget.