Skip to content

Een gezellige én nuttige teamdag

Wil je elkaar beter leren kennen, in een ontspannen en positieve setting? Kies voor een teamdag met je collega’s. Met of zonder paardencoaching. Dat duurt een hele dag óf een dagdeel. Met onze methodische aanpak combineren we ontspanning met diepgang. Je gaat vol energie naar huis.

  • Gezellig én leerzaam
  • Ervaringsgericht aan de slag met paardencoaching
  • Op basis van Proces Communication Model (PCM)
  • 1 dag of een dagdeel
  • Voor onderwijs, zorg en mkb

Op basis van jullie doelen

Op basis van een voorgesprek bepalen we samen de doelen of het thema. Misschien zijn er veel nieuwe collega’s en wil je elkaar beter leren kennen. Of wil je de onderlinge samenwerking verbeteren. We verzorgen álles: de locatie, het eten, de activiteiten. De teamdag met paarden is in de omgeving van Nijkerk. Kies je voor een teamdag zonder paarden, dan kan dat bij jullie op locatie óf op een elke andere locatie.

Ontdek hoe jij en je collega’s communiceren

Tijdens de teamdag leren jullie elkaar op een andere manier kennen. Samen maken we er een leuke én nuttige dag van. Met een kennismakingsbingo kom je grappige en interessante dingen over elkaar te weten. En met kwaliteitskaarten geven jullie elkaar complimenten. Na elke activiteit houden we een reflectie. Jullie benoemen jullie ervaringen en wij benoemen wat óns is opgevallen. Soms prik ik daarbij even door. Als trainer ben ik oordeelloos en daardoor neutraal.

Process Communication Model

Samen zorgen we voor een leuke én leerzame teamdag. Daarbij werk ik met het Process Communication Model (PCM). Dit is een onderbouwd model gebaseerd op de Transactionele Analyse. PCM helpt jullie om effectiever en energieker samen te werken. Je leert niet alleen jouw eigen kenmerkende gedrag en communicatievoorkeuren kennen, maar je ontdekt ook hoe anderen communiceren en wat hén stress of juist energie geeft. Zo kun je je eigen communicatie aanpassen en werken aan nog betere samenwerking.

Aan de bak met paarden

Gaan jullie graag ervaringsgericht aan de slag? Meestal wordt gekozen voor een teamdag met paardencoaching. Paarden zijn gevoelig voor signalen die wij uitzenden en reageren daarop. Jullie beleven hoe het is om met deze prachtige dieren te werken en ervaren wat zij teruggeven. Na de sessie bespreken we samen de reacties van de paarden en kijken we wat voor nieuwe inzichten we daaruit kunnen halen over de samenwerking. Denk aan onderlinge verschillen, (in)effectieve patronen en de teamcultuur.

Vaag? Welnee! Coaching met paarden is een bewezen methodiek gebaseerd op de Gestalttherapie. Het is ervaringsgericht, oplossingsgericht én teamgericht. Een teamdag met paarden wordt altijd begeleid door twee coaches.

Ook een nuttige en gezellige teamdag?

Vul het contactformulier hieronder in of bel ons: 06 21 47 92 12.

In een vrijblijvend gesprek nemen we door wat jullie ideeën zijn en wat jullie willen bereiken met de teamdag. Daarna maak ik een voorstel voor een leuke én nuttige teamdag.