Skip to content

Teamtraining & teamdagen

Scholen, zorgorganisaties en midden- en kleinbedrijven komen bij Baaij Melis voor een inspirerende teamdag of teamtraining. Jij en je collega’s leren elkaar beter kennen en ontdekken de knelpunten in de communicatie. Zo ontdek je hoe jullie nog prettiger en succesvoller kunnen samenwerken.

Voor scholen

Wil je je collega’s beter leren kennen? Is er weerstand tegen verandering? Loopt het niet lekker in een team en heeft dat invloed op de leerlingen? Dat vermindert het werkplezier én de kwaliteit van de lessen. Baaij Melis heeft veel ervaring in het trainen van leerkrachten in omgaan met elkaar en de leerlingen.
Trainingen voor het onderwijs

Voor zorgorganisaties

De kwaliteit van zorg staat onder druk. Goed samenwerken is belangrijk, maar gaat niet vanzelf. Loopt het niet lekker in het team en heeft dat invloed op het werkplezier en de kwaliteit van zorg? Baaij Melis traint regelmatig medewerkers van zorgorganisaties in wat nodig is voor goede samenwerking.
Trainingen voor de zorg

Voor mkb

Een bedrijf ontwikkelt zich continu, onder invloed van interne veranderingen en externe marktontwikkelingen. Hoe houd je bij al deze veranderingen je teams fris en effectief? Dat begint bij goede samenwerking onderling en met de klanten. Daar helpt Baaij Melis midden- en kleinbedrijven verder mee.
Trainingen voor het mkb

Jannette Baaij Melis, aangenaam

Kies je voor een teamdag of teamtraining, dan wil je natuurlijk dat dat iets oplevert. Met als resultaat: een fijnere en betere samenwerking. Als trainer draag ik bij aan de groei van mensen en teams. Dát drijft mij, Jannette Baaij Melis.

Mijn kracht ligt in het werken met mensen. Ik doe niets liever! Als trainer observeer ik wat er gebeurt in het team, tussen mensen én met mensen. Ik laat me niet meezuigen in het proces, maar blijf neutraal en objectief. Ik begeleid het proces, zorg voor een goede sfeer. Ik prik door waar nodig, stuur bij in het proces en houd focus op de kern van de sessie.