Ga naar hoofdinhoud

Teamtrainingen & teamdagen voor mkb

Laat de onderlinge communicatie te wensen over? Leidt dit tot misverstanden en inefficiëntie? En daarmee tot ontevredenheid bij medewerkers én klanten? Baaij Melis ondersteunt midden- en kleinbedrijven met teamdagen en teamtrainingen. Jullie leren elkaar goed kennen én ontdekken hoe de samenwerking beter kan. Dit alles onder begeleiding van een gecertificeerde trainer.

Leer effectiever en energieker samenwerken

Een bedrijf ontwikkelt zich continu, onder invloed van marktontwikkelingen. Hoe houd je je teams fris en effectief? Dat kan een hele uitdaging zijn. Het begint bij goede samenwerking. Daarvoor is het belangrijk dat je elkaar goed kent en begrijpt. Daarmee gaan we aan de slag tijdens een teamdag. Is er méér nodig om de samenwerking te verbeteren? Dan is een training van meerdere sessies helpend.

Ervaren trainer

De trainingen worden begeleid door Jannette Baaij Melis, aangenaam. Ik heb als leidinggevende ervaring opgedaan in verschillende organisaties. Ik gaf vele jaren les op het vmbo én was betrokken bij projectmanagement en onderwijsvernieuwing. Sinds 2015 werk ik als zelfstandig trainer en coach, waaronder voor mkb-bedrijven.

Teamtraining

Loopt het niet lekker in het team? Dat heeft al gauw gevolgen voor de samenwerking en de klanttevredenheid. In de meerdaagse teamtraining ontdekken we waar de angel zit en hoe het wél werkt. Na een aantal trainingssessies kunnen jullie zelf verder.

Teamdag

Wil je elkaar beter leren kennen, in een ontspannen setting? Kies voor een teamdag met je collega’s. Die duurt een hele dag óf een dagdeel. Met mijn methodische aanpak combineren we ontspanning met diepgang. Je gaat vol energie naar huis.

Methodische aanpak

Ik werk op basis van het Process Communication Model (PCM). Dit gevalideerde en onderbouwde model is gebaseerd op de Transactionele Analyse. PCM geeft inzicht in jouw dominante persoonlijkheidstypen, jouw kenmerkend gedrag én in hoe je communiceert. Ook wordt duidelijk waar je energie van krijgt en welk gedrag je laat zien bij stress. Dit ontdek je ook bij je collega’s en kun je inzetten bij klanten. Belangrijk, want als je wilt dat anderen naar je luisteren, spreek dan hun taal.

Wil je ervaringsgericht leren over jezelf en je collega’s? Dan is coaching met paarden een effectieve methode. Paarden zijn gevoelig voor signalen die wij als mensen uitzenden en reageren daarop. Dat geeft veel inzichten in gedrag, communicatie en samenwerking in een team. Coaching met paarden is een bewezen methodiek gebaseerd op Gestalttherapie. In combinatie met PCM halen jullie het maximale uit een teamdag of teamtraining.

Interesse? Vraag om een vrijblijvend voorstel

Denk je na over een teamdag of een meerdaagse teamtraining bij Baaij Melis? Vul het contactformulier hieronder in of bel: 06 21 47 92 12.

In een vrijblijvend gesprek nemen we door wat jullie ideeën zijn en wat jullie willen bereiken met de teamdag of teamtraining. Daarna maak ik een voorstel voor een leuke én nuttige teamdag of -training.